2013. március 24., vasárnap

In English

Angol, és annyira dühös és csalódott vagyok igazából emiatt az egész téma miatt, hogy nem fogom lefordítani, de... De úgyis értitek.

"Quiet. Discreet. Shy. (...) And Fernado Torres, with his usual carefulness and prudence, played an essential role in all of this. He became one of the pillars that ensured Spain’s happiness and good atmosphere. And perhaps it’s because of this reason that his teammates are currently missing his calm and comforting presence in the dressing room. At the moment, and for the second time in a row, Fernando is not a part of the group. (...) Ask anyone in the team about Fernando and they will look upset, saddened. By the looks of it, La Roja will have to learn to live without Torres. They will have to move on, as it’s highly unlikely that Del Bosque will consider calling him back anytime soon. He’s simply fallen off his radar; he’s stopped taking him into account. (...) He will always have the honor of being The Hero of Vienna." - Carlos M. Sánchez, Spanish journalist (“El Confidencial”).

Yeah. Something like this.

2 megjegyzés:

  1. Szió
    Hidd el nem vagy egyedül ezzel. Annyira jó lett volna látni őt a válogatottban pénteken, hogy együtt örül Ramossal a góljánál. Amikor felveszi a válogatott mezt, teljesen más lesz, plusz energiát ad Fernandonak...
    Sajnos nem szólhatunk bele Del Bosque csapat összeállításába, viszont meg tudtam volna ütni Álvaro Negredot a 9-es mez felvételéért...
    Pussz
    BogyESz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Tudom. Tényleg tudom, és egyszerűen dühítő az egész dolog, mert Del Bosque azt nem érti meg, hogy nem feltétlenül azért kell ennek a csapatnak Fernando Torres, amit a spanyol mezben nyújtani tud, hanem azért, amit a színfalak mögött csinál.
      Ugyanezt éreztem. Itt volt egy barátnőm, együtt néztük a meccset, és amikor becserélték Negredót, és megláttam a mellkasán a kilencest, szinte forrt bennem a gyűlölet. Ez egyszerűen csak nem helyes.
      Köszönöm

      Törlés